Suljettu maa – Vieraat

Mustanoja, Juha - Puikkonen, Kari

"Itsenäisyys on sitä, että tietää omat rajansa."

Kotimainen sarjakuva Suljettu maa - Vieraat on maagisen realismin sävyttämä vaihtoehtohistoriallinen jännitystarina 1930-luvun fasistisesta Suomesta.

Kaaokseen kyllästyneet kansalaiset ovat äänestäneet fasistipuolue Ugrit valtaan. Suomi on sulkenut rajansa kansallismielisyyden hurmassa ja eristäytynyt muusta maailmasta.

Nyt on kuitenkin käynyt ilmi, että joku fasistihallinnon johtoportaasta on harjoittanut salakuljetusta.

Poliisi saa tehtäväkseen selvittää maanpetturin identiteetin, mutta koska rikoksen ratkaisija saa takuulla kiitokseksi kuulan kalloonsa, tehtävä annetaan arkistonhoitaja Esterille. Sillä kukapa naista jäisi kaipaamaan?

Juha Mustanoja (s. 1966) on helsinkiläinen käsikirjoittaja ja ohjaaja, joka toimii teatterin, elokuvan, kuunnelman ja oopperan parissa, nykyään etupäässä Aurinkoteatterissa ja Kansallisteatterissa. Kari Puikkonen (s. 1959) on espoolainen kuvataiteilija, kuvittaja ja graafinen muotoilija, jolle taiteellinen ensirakkaus oli sarjakuva - ja lempi leiskuu edelleen.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510486399
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 85.32
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen7
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.