Kaikki se valo jota emme näe
Ei saatavilla

Kaikki se valo jota emme näe

Doerr, Anthony

Jännittävä. Koskettava. Ahmittava. 

Suuri lukuromaani sodasta, rakkaudesta ja radioaalloista sekä mittaamattoman arvokkaasta jalokivestä, joka määrää kahden erikoisen lapsen kohtalon. 

Saksalainen Werner asuu orpokodissa ja kuuntelee öisin ranskankielisiä radiolähetyksiä. Sokea Marie-Laure elää isänsä, Pariisin luonnontieteellisen museon lukkosepän, kanssa. Sota syttyy. Werner sijoitetaan radiolähetyksiä vakoilevaan SS-yksikköön, ja Marie-Laure pakenee Bretagneen, Saint-Malon kaupunkiin. Mukanaan hänellä on salaperäinen, mahdollisesti kirottu, jalokivi, Vuosi vuodelta Wernerin ja Marie-Lauren polut lähenevät toisiaan. Mitä tapahtuu kun heidän tiensä viimein risteävät? 

Anthony Doerr (s.1973) on palkittu amerikkalainen kirjailija.Kaikki se valo jota emme näe on hänen läpimurtoteoksensa. Lukijoiden ihastus on tehnyt kirjasta huikean myyntimenestyksen, ja siitä on tullut yksi verkkokirjakauppa Amazonin kaikkien aikojen kehutuimmista romaaneista. Lukijoiden lisäksi Doerrin romaanin ovat ottaneet omakseen kriitikot. Kevät 2015 toi Doerrille myös Pulitzerin kirjallisuuspalkinnon.  

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510486290
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.