Neropatin päiväkirja 17 Pyhä jysäys

Kinney, Jeff

Maailman suosituinta nuortenkirjallisuutta!

Jo 17. kirja Neropatti Greg Heffleyn seikkailuista! Neropatin päiväkirja on Suomen suosituin nuortenkirjasarja, joka houkuttelee kirjojen pariin nekin, joita lukeminen ei muuten innosta.

Jeff Kinneyn Neropatin päiväkirjoja on myyty yli 250 miljoonaa kappaletta 65 kielellä - suomeksikin yhteensä jo yli miljoona kappaletta painettuina kirjoina ja äänikirjoina. Lukijat kautta maailman rakastavat Kinneyn teoksia, joissa yhdistyvät omasta elämästä tutut tilanteet, hersyvä huumori ja hauska kuvitus.

"Nämä kirjat sopivat ihan teineillekin, mutta myös 7-vuotiaille vasta lukemaan oppineille. Niiden huumori on monitasoista ja uppoaa erilaisiin tyyppeihin, eikä varmasti jätä kylmäksi." @emiliahuttunenofficial

Jeff Kinney (s. 1971) on New York Timesin kirjamyyntilistan kärkinimi. Hän on voittanut kuusi kertaa Nickelodeon Kids’ Choice Award -palkinnon suosituimmasta nuortenkirjasta. Jeff on valittu Time-lehdessä maailman sadan vaikutusvaltaisimman henkilön joukkoon. Hän vietti lapsuutensa Washington D.C:ssä ja muutti Uuteen-Englantiin, missä hän omistaa vaimonsa kanssa kirjakaupan nimeltä An Unlikely Story.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510485774
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: N84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.