Juokse Rose juokse

Patterson, James - Parton, Dolly

Jokaisen laulun takana on tarina. 

Jännityskirjallisuuden supertähti ja koko maailman rakastama kantrilaulaja ovat yhdessä kirjoittaneet romaanin, joka on täynnä jännitystä, tähtisadetta, kuuluisuuden kiroja ja glamouria. 

Lupaava laulaja-lauluntekijä on odotellut vuoroaan jo kauan. Kun hänen lahjakkuutensa vihdoin huomataan, ihmiset rakastavat hänen laulujaan vaikeasta menneisyydestä ja valoisasta tulevaisuudesta. Nashvillessa monet unelmat käyvät toteen, mutta menneisyyden tapahtumat pitävät häntä vielä tiukasti otteessaan ja uhkaavat nousta taas esiin... ja tuhota kaiken saavutetun onnen ja menestyksen lopullisesti. 

James Patterson (s. 1947) on yhdysvaltalainen, satoja miljoonia kirjoja myynyt jännityskirjailija, jonka teokset kohoavat ilmestyessään myyntilistojen kärkeen. Hänet tunnetaan mm. Alex Cross -sarjastaan. Dolly Parton (s. 1946) on legendaarinen kantrilaulaja, lauluntekijä ja näyttelijä. Juokse Rose juokse on hänen ensimmäinen romaaninsa, jonka inspiroimana hän kirjoitti myös albumin uusia lauluja. 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510484845
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Kauno 2021 ja klassikot

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.