Tuomarin lista

Grisham, John

Tälle listalle kukaan ei halua nimeään.

"Kylmiä väreitä aiheuttava... Tuomarin listan vuoksi valvoo mielellään koko yön."
- Wall Street Journal

Asianajaja Lacy Stoltz on sarjamurhaajan jäljillä. Kaikki johtolangat vievät samaan suuntaan, mutta todisteita on mahdotonta löytää. Murhaaja on älykäs, kärsivällinen ja aina yhden askelen edellä poliiseja. Hän tuntee todistusaineiston tutkintavaiheet, poliisin toimintatavat ja lain kiemurat. Lacyn kauhistukseksi epäilykset kohdistuvat tuttuun tuomariin. Tällä on lista nimiä ihmisistä, jotka ovat tehneet häntä kohtaan väärin. Tuomarin listalle päätyminen tarkoittaa varmaa kuolemaa, ja Lacyn on pidettävä varansa, ettei hänen nimeään löydy listalta seuraavana.

Yhdysvaltalainen John Grisham (s. 1955) on yksi maailman arvostetuimmista ja menestyneimmistä jännityskirjailijoista. Hän toimi vuosia asianajajana, ennen kuin antautui kokonaan kirjailijanuralle. Hänen läpimurtoteoksensa oli vuonna 1991 julkaistu The Firm (suom. Firma, 1992). Grishamin teosten keskeinen teema on oikeudenmukaisuus ja niissä taistellaan usein korruptiota ja ahneutta vastaan. Monet kirjoista on filmatisoitu ja niitä on käännetty kymmenille eri kielille.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510484463
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Uudet dekkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.