Jumalat juhlivat öisin

Tartt, Donna

Kulttimaineen saavuttanut kiehtova bestseller

Kun pennitön Richard Papen saapuu apurahan turvin Hampden Collegeen, hänestä tuntuu kuin hän olisi tullut paratiisiin. Älykkäitä ja kauniita opiskelijoita, kevyitä huumeita... rikkaille ja lahjakkaille nuorille Hampden on rajoittamattomien mahdollisuuksien paikka.

Richard onnistuu pääsemään viiden klassisten kielten opiskelijan ja heidän karismaattisen opettajansa sisäpiiriin. Yhdessä he puhuvat sujuvasti kreikkaa, väittelevät kuolleista kulttuureista ja elävät sivussa muusta yliopistosta. Kuukausien kuluessa Richard saa kuulla hirveästä rikoksesta, johon hänen uudet ystävänsä ovat kerran syyllistyneet. Ja mikä pahinta, yksi heistä on murtumaan päin, yksi heistä aikoo tuhota heidän kultaisen tulevaisuutensa paljastamalla koko jutun. Syyllisyys ja kiinnijäämisen pelko johtavat kierteeseen, johon Richard temmataan mukaan.

Donna Tartt on syntynyt 1963 Mississippissä. Hän tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi esikoisromaanistaan The Secret History, 1992, suom. Jumalat juhlivat öisin, 1993. Toinen romaani The Little Friend, 2002, suomennettiin seuraavana vuonna nimellä Pieni ystävä. Odotettu kolmas romaani The Goldfinch, suom. Tikli, voitti Pulitzer-palkinnon vuonna 2013.

 

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510483756
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: T84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10+
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha4
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria2
Rosebud Kuopio2
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.