Niiskuneiti on IHANA

Jansson, Tove; Turkulainen, Riikka

Kirja pienille Niiskuneideille. 

Uusi sarja Muumilaakson monenkirjavista hahmoista ja erilaisista tunteista. Pari-kolmevuotiaat rakastavat tarinan hauskaa runomuotoa ja yllätyskäännettä! 

Niiskuneidillä on ihana valkoinen turkki ja soma otsatukka. Niiskuneiti rakastaa ihania asioita, kuten simpukoita, kakkuja ja kissanpentuja. Mutta joskus Niiskuneitikin haluaa pistää ranttaliksi ja tehdä jotain ihan vähän kamalaa... 

Pikku muumi -sarjassa käydään läpi rakastetuimmat muumihahmot Muumipeikosta pikku Myyhyn ja Niiskuneidistä Mörköön. Samalla tulevat tutuiksi erilaiset luonteenpiirteet ja kaikenlaiset tunteet. On tärkeä ymmärtää, että kilttikin saa suuttua ja rohkeaa voi myös pelottaa! 

Tove Janssonin originaalikuvien pohjalta kootut veikeät runokuvakirjat sopivat ääneen luettavaksi 2-3-vuotiaille lapsille. Yhdessä vanhemman kanssa on turvallista tutustua erilaisiin tuntemuksiin ja mielialoihin, jotka tulevat ja menevät. 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510483701
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: L85.22
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lapset p�yt� 5

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.