Lätkä-Lauri ja maajoukkuematsi

Lipasti, Roope

Suomen suosituin junioripelaaja Lätkä-Lauri

Lätkä-Lauri joukkueineen saa vastaansa ihan oikean Suomen jääkiekkomaajoukkueen! Lätkä-Lauri-kirjat tarjoavat urheilun huumaa ja huumoria alakouluikäisille.

Lätkä-Laurin joukkue NHL, Nikkelin Hockey Lämäri, on urheiluopistolla jääkiekkoleirillä. Laurin suuren suun takia jäällä syntyy taitoluistelijoiden kanssa mittelöä luistelutaidoista, mutta kaukalossa treenaa muitakin: Suomen maajoukkue! Kun maajoukkueen valmentaja hukkaa elämää tärkeämmän pelikirjansa, tajuavat Lauri ja kaverit tilaisuutensa tulleen. Löytöpalkkiona saattaa nimittäin olla heidän unelmiensa peli!

"Lipasti piilottaa kieleen kivaa huumoria ja tärkeän muistutuksen, että elämää jatkuu kaukalon ulkopuolellakin." - Mari Viertola TS

Kirjailija Roope Lipasti ja kuvittaja Harri Oksanen ovat itsekin olleet joskus lätkää pelaavia pikkupoikia. He ovat tehneet yhdessä jo kuusi Lätkä-Lauri-romaania sekä humoristisen tietoteoksen Lätkä-Laurin jääkiekkokirja.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510482445
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.