Luolakarhun klaani

Untinen-Auel, Jean M.

Klassikkosarja ihmiskunnan aamuhämäristä alkaa!

Esihistorialliseen Eurooppaan sijoittuvan Maan lapset -sarjan ensimmäisessä osassa kaksi ihmislajia kamppailee selviytymisestä.

Eletään jääkausien välistä ajanjaksoa 35 000 vuotta sitten. Viisivuotias cromagnoninihminen Ayla menettää perheensä maanjäristyksessä ja ajautuu neandertalilaisen Luolakarhun klaanin kasvatettavaksi. Vankat ja karvaiset klaanilaiset hämmästelevät siroa ja vaaleaa, siis kaikin puolin rumaa Aylaa, joka on kaiken lisäksi liian äänekäs. Kun Ayla toistuvasti uhmaa klaanin ikiaikaisia sääntöjä, hänen henkensä on uhattuna. Aylalla on kuitenkin valtava elämänhalu ja suojelijanaan Suuren Luolaleijonan henki. Hänen veressään virtaa ihmiskunnan tulevaisuus.

Jean Marie Untinen-Auel on syntynyt Chicagossa 1936. Hänen sukujuurensa ovat Suomessa: kaikki hänen neljä isovanhempaansa ovat suomalaissiirtolaisia. Untinen-Auelin eläytyvää ja elämyksellistä Maan lapset -sarjaa on myyty kymmeniä miljoonia kappaleita ympäri maailmaa, ja hän on saanut useita kirjallisuuspalkintoja, on neljän yliopiston kunniatohtori ja Mensan jäsen. Untinen-Auelin taidokkaan monivivahteinen jääkauden ihmisten arjen, tunteiden ja arkaaisten uskomusten kuvaus lumoaa myös nykypäivän lukijan.

 

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510482391
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: T84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10+
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.