Kaikki pois piilosta
Ei saatavilla

Kaikki pois piilosta

White, Kiersten

Tämän jälkeen et enää uskalla astua huvipuistoon!

Hengästyttävä, selkäpiitä karmiva trilleri, josta nauttii jokainen vuoristoradan vauhdissa kirkunut tai pelleä pelästynyt ihminen.

Pelin säännöt ovat yksinkertaiset: piiloudu puistoon, älä tule löydetyksi. Mack kilpailee kolmentoista muun nuoren aikuisen kanssa isosta rahapalkinnosta hylätyssä, labyrinttimaisessa huvipuistossa. Rankoista oloista tullut Mack tietää, miten muututaan näkymättömäksi. Hän uskoo voittoonsa. Siihen asti kun käy ilmi, että puistossa ei piilottelekaan tosi-tv-kameroita, vaan jotain paljon, paljon vaarallisempaa.

Kiersten White on kirjoittanut aiemmin New York Timesin bestsellerlistalle päässeitä nuortenkirjoja ja voittanut Bram Stoker Awardin. Kaikki pois piilosta on hänen ensimmäinen romaaninsa aikuisille, ja se on myyty ennen julkaisuaan jo kahdeksalle kielelle. White asuu San Diegon lähettyvillä Kaliforniassa.

"Lumoava, energinen trilleri. White tasapainottelee taidokkaasti kuvatessaan yksittäisten hahmojen kauheita kokemuksia, kireää ryhmädynamiikkaa ja puiston historiaa. Tuloksena on polveileva kertomus, jonka taustalla kauhuntunne kasvaa. Tämä riemastuttava retki osoittaa, että White on millenniaalikauhun mestari."
Publishers Weekly

"Unohtumaton, hätkähdyttävä, säälimätön ja yllättäen myös sydäntäsärkevä. Kaikki pois piilosta vetää lukijansa vääjäämättä okapensaiden ja ruosteen läpi sinne missä hirviöt ovat erittäin tuttuja ja mittaamattoman kammottavia."
Delilah S. Dawson, kirjailija

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510481523
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Uusirikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.