Sinun varjossasi

Kaukonen, Martta

Minä kerroin totuuden. Sinä et pyytänyt anteeksi. 

Naisten ahdistelusta ei saa enää vaieta, julistaa pieni aktivistiryhmä ja vaatii väärintekijöitä tilille. Mutta mikä hinta on oikeuden toteutumisella? 

Kun #metoo-liike valtasi tiedotusvälineet ja sosiaalisen median, lukemattomissa ahdistelua kokeneissa heräsi toivo: nyt kokemuksista kerrotaan ääneen, tästä alkaa muutos. Kohu vaimeni, eivätkä asiat muuttuneet. Traumat eivät kadonneet, vielä vaadittiin oikeutta toteutuvaksi. 

Lauttasaaressa kuusikymppisen Maarian luona kokoontuu ryhmä ihmisiä, jotka eivät enää suostu vaikenemaan. Palkittu näyttelijä Minna on kertonut julkisesti kokemastaan ahdistelusta, entisen kympin tytön Suvin on jokin saanut eristäytymään kotiinsa, ja performanssitaiteilija Roni tahtoo viedä feminisminsä sanoista tekoihin. Voivatko ryhmäläiset luottaa toisiinsa, ja ajaako heitä oikeudenmukaisuuden jano vai kostonhimo? 

Martta Kaukonen (s. 1976) on helsinkiläinen elokuvakriitikko ja kirjailija. Hänen esikoisteoksensa, psykologinen trilleri Terapiassa (WSOY 2021) on sekä lukijoiden että kriitikoiden kiittämä, ja sen käännösoikeudet on jo myyty mm. Saksaan ja Englantiin.  

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510481011
Ilmestymisvuosi: 2022
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Uudet dekkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen5
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.