Suojelusenkeli

Sarenbrant, Sofie

Viihdyttävää jännitystä! 

Suojelusenkeli on yhdeksäs jännäri supersuositussa Emma Sköld -sarjassa. Se käsittelee polttavan ajankohtaisia aiheita kuten yksinäisyyttä, riippuvuutta ja psykiatrisen sairaanhoidon kipukohtia - ihmissuhdekiemuroita unohtamatta. 

Kirsikkapuut kukkivat, mutta rikospoliisi Emma Sköldillä ei ole aikaa nauttia keväästä. Hänen työparinsa on kadonnut jälkiä jättämättä, ja Emma on päättänyt löytää tämän - elossa tai kuolleena. Sitten kadonneita paljastuu lisää ja mysteeri syvenee, kun vanhan miehen ruumis löytyy hylätystä mielisairaalasta. Liittyvätkö katoamiset ja murha toisiinsa? Ja kuinka moni on kadonnut ilman, että kukaan jäi kaipaamaan? 

Sofie Sarenbrant (s. 1978) on ruotsalainen menestysdekkaristi. Kymmenisen vuotta sitten hän loi Emma Sköldin - kauniin, yltiörohkean ja sinnikkään sankarin, joka eroaa aiemmille ruotsalaisille dekkareille tyypillisistä poliiseista. Emma Sköld -sarjasta tuli heti valtava hitti Ruotsissa ja sama menestys on jatkunut kansainvälisesti. Kirjoja on käännetty jo 15 kielelle ja niitä on myyty yli kolme ja puoli miljoonaa kappaletta.  

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510478868
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Uudet dekkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 4
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.