Koulumustelmat

Alametsä, Alviina - Roine, Linda-Maria

Jokaisella lapsella on oikeus turvalliseen koulunkäyntiin.

Kahden vaikuttajanaisen omakohtainen kirja koulukiusaamisesta, sen jättämistä jäljistä ja siitä, miten väkivallan kierre katkaistaan.

Alviina Alametsä selvisi Jokelan koulusurmasta 15-vuotiaana. Samanikäisenä Linda-Maria Roine haaveili kouluampumisesta lopettaakseen kokemansa kiusaamisen. Molemmille kouluväkivalta maksoi melkein hengen.

Kun Alametsä ja Roine kohtasivat, löytyi yhteys heti. Kumpikin on tehnyt tahollaan ja tavallaan työtä kouluväkivallan ehkäisemiseksi.

Kirjassaan kaksi valovoimaista vaikuttajaa kirjoittaa kokemastaan kouluväkivallasta ja ratkaisuista, joilla kiusaamisen kierteestä voitaisiin päästä eroon.

Alviina Alametsä (s. 1992) on europarlamentaarikko ja Helsingin kaupunginvaltuutettu, joka on työskennellyt muun muassa syrjinnän kitkemiseksi ja mielenterveyspalveluiden edistämiseksi.

Linda-Maria Roine (s. 1993) on Mercedes-nimellä esiintyvä rap-artisti, joka tunnetaan myös palkituista kirjoistaan Mercedes Bentso - Ei koira muttei mieskään (2019, yhdessä Venla Pystysen kanssa) ja Mercedes Bentso - Totuus ja tunnustus (2020).

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510478417
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 38.5
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Uutuustieto

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.