Kauniita asioita

Biden, Hunter

"Tulen tragedioiden muokkaamasta perheestä, jota sitoo yhteen vahva, rikkomaton rakkaus."

Yhdysvaltain presidentin pojan Hunter Bidenin raa’an rehelliset muistelmat päihdehelvetistä, täpäristä pelastumisista ja perheen tärkeydestä.

Kun Hunter Biden oli kaksivuotias, hän loukkaantui vakavasti auto-onnettomuudessa, joka vaati hänen äitinsä ja pikkusisarensa hengen. Vuonna 2015 hänen isoveljensä Beau kuoli aivosyöpään.

Donald Trumpin valtakaudella Hunter oli presidentin jatkuvien hyökkäysten kohteena. Samaan aikaan hänen avioliittonsa hajosi, ja hän vajosi yhä syvemmälle alkoholi- ja crack-riippuvuuden suohon.

Hunter Biden kertoo poikkeuksellisen avoimissa muistelmissaan, millaista elämä huippu-uraa tekevänä narkomaanina oli ja miten hän perheensä avulla onnistui palaamaan takaisin kuilun reunalta.

"Hunter Bidenin riipaiseva ja koukuttava muistelmateos näyttää miten kuka tahansa - jopa Yhdysvaltain presidentin poika - voi päätyä ratsastamaan vaaleanpunaisella hevosella pitkin painajaisten kujaa."
- Stephen King

Hunter Biden (s.1970) on lakimies ja taiteilija. Asianajajan työn lisäksi hän on työskennellyt lukuisten kansalaisjärjestöjen ja yritysten hallituksissa. Hunter on Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin poika ja neljän lapsen isä. Hän asuu Kaliforniassa vaimonsa Melissan ja kuopuksensa Beaun kanssa.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510477137
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 991 Elämäkerrat
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.