Ei koskaan
Ei saatavilla

Ei koskaan

Follett, Ken

"Follett on mestari." 

The Washington Post 

Rakastetun brittikirjailijan uusin romaani on tähän päivään sijoittuva trilleri, joka spekuloi kolmannen maailmansodan syttymisellä. 

Nuori nainen CIA:n palveluksessa, kiinalainen huippuvakooja, ranskalainen agentti ja USA:n ensimmäinen naispresidentti ovat osa maailman älykkäimmistä ja osaavimmista ihmisistä koostettua joukkoa, jonka vaativana tehtävänä on estää kolmas maailmansota. 

Ken Follett on kertonut kirjoitusprosessistaan näin: 

”Kun tein tutkimusta Kun suuret sortuvat -romaaniani varten, tajusin ällistyksekseni että ensimmäinen maailmansota oli sota, jota kukaan ei halunnut. Se pani minut miettimään, voisiko sama tapahtua uudestaan.” 

Ken Follett (s. 1949) on yksi maailman menestyneimmistä kirjailijoista: teoksia on myyty yli 170 miljoonaa kappaletta yli 80 maassa. Hänen Kingsbridge- ja Vuosisata-kirjasarjansa ovat rakastettuja ympäri maailman. Follett asuu vaimonsa Barbaran kanssa Stevenagessa Lontoon lähistöllä. 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510476383
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.