10 totuutta ja yksi tehtävä

Elston, Ashley

10 x sokkotreffit -kirjan tekijän uusi tunteisiin vetoava, aurinkoinen tarina.

Juhlahumua ja mahdottomia vaatimuksia, päättäjäisbileitä ja suorittamattomia kursseja. Mikä loppujen lopuksi saa Olivian suoriutumaan lukion viimeisestä haasteesta, tahto olla paras vai yksi saavuttamaton poika, johon periaatteessa ei saisi langeta...

10 x sokkotreffit -kirjasta tutun Sofian serkku Olivia vetää mukaansa koko parhaiden ystäviensä verkoston, kun suorittamatta jäänyt liikkakurssi uhkaa hänen valmistumistaan. Kuumassa Louisianassa kaikki muut valmistautuvat juhlimaan vapauttaan samalla kun Olivia joutuu kohtaamaan ylihuolehtivien vanhempien rasittavuuden, ennakkoluulonsa ja yhden aika yllättävän ihanan pojan.

Ashley Elston on amerikkalainen kirjailija. Hän opiskeli humanistisia tieteitä Louisianan yliopistossa ja toimi vuosia häävalokuvaajana, ennen kuin alkoi kirjoittaa kirjoja. 10 x sokkotreffit on hänen ensimmäinen, 10 totuutta ja yksi tehtävä toinen suomennettu teoksensa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510476246
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: N84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.