Ilolinnut

Sander, Mart

Rohkea historiallinen romaani Viron kohtalonvuosista. 

Ilolinnut avaa viihdyttävän ja vauhdikkaan sarjan, joka seuraa Viron yhteiskunnallista ja poliittista tilannetta vuosina 1939─41 virolaisten naisten näkökulmasta. 

Rouva Kukk omistaa Tallinnassa sijaitsevan pienen bordellin. Toisen maailmansodan riehuessa tuon ”herrainklubin” asukkaat sen paremmin kuin sen vieraatkaan eivät voi välttyä sodalta ja sen seurauksilta.Tulisia taisteluja käydään niin etulinjassa kuin makuuhuoneissa, ja kuka tahansa saattaa silmänräpäyksessä paljastua viholliseksi. Jokaisella rouva Kukkin tytöllä on erilainen syy työskennellä bordellissa, mutta tarvittaessa heistä muodostuu tiivis rintama. Nuoret naiset eivät jää neuvottomiksi, kun kyseessä on elämä tai kuolema. 

Mart Sander (s. 1967) virolainen muusikko, ohjaaja, kirjailija, näyttelijä, taidemaalari ja televisiojuontaja. Rouva Kukkin tytöt on noussut Virossa suureen suosioon, sitä on kiitetty erityisesti taitavasta viihteen ja historian yhdistämisestä. Kirjoista on tehty myös moneen kertaan palkittu tv-sarja. 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510475102
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen7
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.