Olet tässä

Hornby, Nick

Joskus suurin onni voi löytyä mitä epätodennäköisimmän ihmisen luota. 

Kauan odotettu uutuus, jossa dialogi on nasevampaa ja päähenkilöt epätoivoisempia ja rakastettavampia kuin koskaan! 

Lucy on aina tehnyt kaiken niin kuin pitää. Hän tapasi aikoinaan samanikäisen miehen, jolla oli samanlainen perhetausta ja samat unelmat. He menivät naimisiin ja saivat lapsia. Harmi vain, että Paul ei tehnyt Lucya onnelliseksi. Nyt Lucy on 41-vuotias, melkein eronnut opettaja, jolla on kaksi lasta eikä enää hajuakaan siitä, elämä pitäisi elää. Kun hän tapaa Josephin, entiset säännöt eivät enää päde. Joseph on toisesta kulttuurista, luokasta ja sukupolvesta - ja silti kukaan ei ole koskaan tuntunut yhtä omalta. 

Nick Hornby (s. 1957) on englantilainen kirjailija ja esseisti. Hän opiskeli Cambridgessä kirjallisuutta. Hänen ensimmäinen kirjansa Uskollinen äänentoisto oli maailmanlaajuinen menestys, ja seuraava romaani Poika jatkoi samalla linjalla. Huumori, naseva dialogi ja aidontuntuiset päähenkilöt ovat Hornbyn tavaramerkkejä. Monista hänen kirjoistaan on tehty elokuvia. 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510474884
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.