Kuinka valloitin Ranskan

Ranta, Ville

Tragikoominen satiiri menestyksestä ja sen tavoittelusta.

Ville Rannan omiin kokemuksiin pohjautuva sarjakuvaromaani kertoo taiteilija Ville Rannasta, joka tavoittelee läpimurtoa Ranskan mahtavilla sarjakuvamarkkinoilla - maksoi mitä maksoi. 

25-vuotias Ville kohtaa ranskalaisen sarjakuva-alan vaikuttajan Lancelotin, joka kehuu hänen työnsä maasta taivaisiin. Villen päässä napsahtaa: hän on nero, ja kunhan suuri ranskalaiskustantamo julkaisee hänen kirjansa, hänestä tulee juhlittu tähti. Mutta pian asiat alkavat saada outoja käänteitä...

Ville Rannan uusi sarjakuvaromaani on vahvasti itseironinen mutta myös surullinen tarina siitä, mitä tapahtuu taiteilijalle, jolle menestyksestä tulee pakkomielle. 

Ville Ranta (s. 1978) on yksi Suomen tunnetuimmista sarjakuvataiteilijoista ja Iltalehden pilapiirtäjä. Ranta on palkittu työstään Puupäähatulla ja Suomi-palkinnolla, ja hänen sarjakuvaromaaninsa Kyllä eikä ei voitti Sarjakuva-Finlandian 2014. 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510473290
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen5
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.