Tiluksilla. Unelmani maalla

Cederlöf, Annukka

Monien mutkien matka unelmaan maaseudulla

Annukka Cederlöf on kaupunkilaistyttö, joka unelmoi pienestä pitäen omasta ponista. Kirjassaan Tiluksilla. Matkani Emännäksi eläintilalle Annukka kertoo niin omastaan kuin rakastettavien karvaisten kaveriensa tiestä pientilalle Vihtiin.

Roki, Derkun, Severi, Pelle, Ilona, Antero, Nipa ja Mäkinen ovat tuttuja hahmoja Tiluksilla-kanavien seuraajille. Emäntänä kaiken keskellä toimii Annukka Cederlöf, jonka tie kaupungista maalle on vaatinut monia käänteitä ja unelmaan uskomista. Mielessä kytenyt haave omasta ponista toteutui, kun Annukka perheineen päätti muuttaa maalle. Mukana muuttivat kaikenkarvaiset kaverit, joiden edesottamuksista raportoimisesta ja maatilan onnesta ja kiperistäkin tilanteista on sittemmin tullut hänelle työ.

Annukka Cederlöf työskenteli Helsingissä poliisina, kunnes päätti keskittyä pitämään tilaa Vihdissä noin 70 eläimen emäntänä. Emäntä häärii Tiluksilla-nimisen sosiaalisen median kanavilla, joilla on yhteensä yli 200 000 seuraajaa.  

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510469170
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.