Viimeinen vuosipäivä

Moriarty, Liane

Mitä tapahtuu, kun luurangot unohtuvat kaappiin? 
Mielenkiintoisia henkilöhahmoja, terävää ihmissuhteiden kuvailua, ripaus jännitystä - täydellinen romaani älykkään viihteen ystäville. 

Sophie Honeywell on kohta neljäkymmentä, sinkku ja lapseton. Yllättäen hän saa entisen poikaystävänsä - joka ehkä sittenkin oli se oikea? - tädiltä perinnöksi talon, joka sijaitsee pienellä Scribbly Gumin saarella. Sophie muuttaa saarelle ja saa pian huomata, että sen jokaisella eriskummallisella asukkaalla tuntuu olevan jokin salaisuus. Salaisuuksista suurin on se, mitä tapahtui yli seitsemänkymmentä vuotta sitten Alice ja Jack Munrolle, jotka kadotessaan jättivät jälkeensä vastasyntyneen vauvansa. 

Liane Moriarty (s. 1966) on huippusuosittu australialainen kirjailija, jonka kahdeksaa menestyskirjaa on myyty yhteensä jo yli 14 miljoonaa kappaletta. Moriarty on mustan huumorin ja terävän itseironian taituri, joka ei pelkää käsitellä vakavia aiheita kepeällä otteella: kirjoja lukiessa virtaavat sekä nauru että kyyneleet. Mustat valkeat valheet-romaanin ovelaa huumoria ja partaveitsenteräviä oivalluksia nähtiin myös HBO:n menestyssarjassa Big Little Lies. Moriarty asuu Sydneyssä miehensä ja kahden lapsensa kanssa.  

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510466834
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Kauno 2021 ja klassikot

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen8
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.