Aina ollu tääl - Suomiräp 4.0

Westinen, Elina

Kuka saa olla suomalainen räppäri?

Sorrettujen mustien musiikkina syntynyt räp on ollut Suomessa valkoisen valtaväestön hallitsemaa. Nyt etnisiin vähemmistöihin kuuluvat artistit kertovat oman tarinansa suomalaisesta räpistä ja suomalaisuudesta.

Räp monimuotoistuu käsi kädessä suomalaisen yhteiskunnan kanssa, ja eri kulttuurien välissä elävät artistit Jesse Markinista Nisaan ja Tono Slonosta Amociin ovat ottaneet paikkansa suomiräpin uudistajina.

Millaista on 2020-luvun suomiräp? Millainen Suomi? Miten räppärit ovat rakentaneet suomalaisuutta musiikillaan ja sanoituksillaan sekä ennen että nyt, suomiräpin neljännessä aallossa?

Räppitohtori Elina Westisen kirja perustuu yli 30 artistin haastattelulle ja tuo esiin suomiräpin moniäänisyyden ja monimuotoisuuden. Artistien tarinoiden kautta kirja on kiinnostavaa luettavaa niin suurelle yleisölle kuin omaa identiteettiään etsivälle nuorelle.

Elina Westinen (s. 1982) on Jyväskylän yliopistossa työskentelevä tutkija, joka on kiinnostunut kuulumisesta ja toiseudesta hiphopissa ja suomalaisessa yhteiskunnassa.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510464649
Kirjastoluokka: 78.8914

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.