Syntipukki

Sarenbrant, Sofie

Kuinka hyvin oikeastaan tunnet oman lapsesi?

Valheista ja kostosta kertova Syntipukki on uusi, itsenäinen osa lukijoita vanginneessa Emma Sköld -dekkarisarjassa.

Rauhallisella Bromman asuinalueella Tukholman kupeessa riehuu murtovarkauksien aalto. Kun varkaudet raaistuvat ja teini-ikäinen poika kuolee, rikospoliisi Emma Sköld saa jutun hoidettavakseen. Tapaus vaikuttaa asuntomurrolta, joka meni pahimmalla mahdollisimmalla tavalla pieleen.

Epäilyt kohdistuvat perheen siivoojaan, joka löysi uhrin. Asiaa ei auta, että siivooja ei ole Ruotsista kotoisin: Bromman alueen nettifoorumi täyttyy pian vihaviesteistä häntä ja kaikkia ulkomaisia työntekijöitä kohtaan. Kun uusia uhreja alkaa tulla, Emman metodit käyvät yhä kyseenalaisemmiksi, ja vaarassa on nyt entistä enemmän ihmisiä.

Sofie Sarenbrant (s. 1978) halusi tehdä selvän eron sankarittarensa ja muiden ruotsalaisista jännäreistä tuttujen elämäänsä väsyneiden poliisien välille. Syntyi Emma Sköld, nuori ja kunnianhimoinen naispoliisi. Emma Sköld -sarjasta tulikin heti valtava hitti. Aiemmin sarjassa ovat suomeksi ilmestyneet Avoimet ovet, Osasto 73 ja Kerjäläinen.

 

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510462478
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen8
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha3
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.