Nuuskamuikkusen kalakirja

Mäki, Miina

Kiehtova opas kaikenikäisille kalaharrastajille ja luonnonystäville. 

Lähde kalaretkelle Nuuskamuikkusen jalanjäljissä ja tutki järvien, jokien ja Itämeren suomuselkäisiä asukkaita! Kuvankaunis kalakirja on huikaiseva sukellus vesistöihimme ja niiden eliöiden ihmeelliseen maailmaan. 

Nuuskamuikkusen kalakirjassa on kiinnostavaa tietoa ja klassisen kauniit piirroskuvat lähes sadasta Suomessa yleisestä kalasta ja muusta merenelävästä. Kirjassa käydään läpi mökkijärvien parvikalat, syvyyksien saalistajat ja Itämeren satunnaiset vierailijat, kuten piikkihait, sardellit ja täpläsillit. 

Kiehtovien lajikuvausten lisäksi kirja tarjoaa tietoa muun muassa vesien ravintoketjuista, kalojen käyttäytymisestä ja aisteista sekä vuodenkierrosta vedenpinnan alla. Omat käytännön vinkkinsä saavat niin onkijat, pilkkijät kuin perhokalastajatkin! 

Kalakirjan sivuja kuvittavat Tove Janssonin mustavalkoiset originaalipiirrokset sekä vesi- ja kalastusaiheiset sitaatit. 

Miina Mäki työskentelee John Nurmisen Säätiössä ja on koulutukseltaan meri- ja ympäristöbiologi sekä tutkimussukeltaja. Miina Mäki työskentelee John Nurmisen Säätiössä ja on koulutukseltaan meri- ja ympäristöbiologi sekä tutkimussukeltaja. 

Anni Pöyhtäri on kuvittaja ja graafinen suunnittelija, jonka upeat nelivärikuvat ovat tuttuja myös kiitosta keränneestä Hemulin kasviosta (WSOY, 2019).  

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510455975
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 56.8
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lapset p�yt� 5

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.