OHO: Mitä tapahtuu?

Nuotio, Eppu

Kirjasarja, joka kasvaa vauvan mukana. 

Suloinen pahvikirja vauveleille, jotka testaavat uusia taitojaan omatoimisesti ja iloisesti yllättyen. OHO-kirjat ovat pullollaan elämän pieniä ihmeitä ja lempeää vauvahuumoria. 

Vauva painaa nappia, ja valot menevät päälle. Räps, valot pois! Sitten painetaan tuosta - hrrrr, imuri käynnistyy. Oho osaa jo vaikka mitä! Lopuksi painetaan isän nenää. 

OHO-kirjoissa vauva oppii valtavasti uusia asioita ja kasvaa vähitellen vauhdikkaaksi taaperoksi. Sarjan aikaisemmissa osissa Oho maisteli erilaisia asioita ja oppi kääntymään, konttaamaan ja sitten kävelemään. 

Liisa Kallio on palkittu kuvittaja, kirjailija ja graafinen suunnittelija, jonka käsiala on tuttu muun muassa Pikku Papu -kirjoista. 

Eppu Nuotio on kirjailija, jonka laajaan tuotantoon kuuluu yli seitsemänkymmenen kirjan lisäksi tv-käsikirjoituksia, musikaaleja, musiikkisatuja, näytelmiä ja lauluja. Nuotio palkittiin työstään lasten- ja nuortenkirjailijana Kaarina Helakisa -palkinnolla vuonna 2012. 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510454909
Ilmestymisvuosi: 2022
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lapset p�yt� 5

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha3
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.