Villi sinfonia

Brown, Dan

Kuvakirja Dan Brownilta, mukana musiikki!

Da Vinci -koodin tekijä Dan Brown on kirjoittanut mainion kokoelman eläinaiheisia runoja. Hauskasti kuvitetussa lastenkirjassa on mukana mobiilisovelluksen kautta kuultava, Dan Brownin säveltämä musiikki.

Seikkailu alkakoon! Maestro Metsähiiri musikaalisine ystävineen johdattaa lukijat metsien halki ja merten poikki. Matkalla tavataan eläimiä, joilla kaikilla on salaisuus. Dan Brownin iloiset riimirunot, Susan Batorin herkullinen kuvitus ja Zagrebin festivaaliorkesterin esittämä villi sinfonia, jonka Brown on itse säveltänyt, muodostavat unohtumattoman koko perheen elämyksen. Lisäksi kirjassa on totta kai koodattu viesti, onhan kyse Dan Brownin teoksesta!

Dan Brown on maailman luetuimpia kirjailijoita. Hänen jännitysromaanejaan, mm. Da Vinci -koodi ja Alku, on myyty noin 200 miljoona kappaletta. Brown on harrastanut musiikkia pienestä pitäen ja soittaa pianoa päivittäin kirjoitustyöstä rentoutuakseen. Susan Batori on unkarilainen lastenkirjakuvittaja.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510452950
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: L82.2
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha4
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.