Peppi viettää syntymäpäiviä
Ei saatavilla

Peppi viettää syntymäpäiviä

Lindgren, Astrid

Nyt juhlitaan", huusi Peppi Pitkätossu. "Nyt juhlitaan niin, että koko Huvikumpu tutisee."

Peppi Pitkätossu täyttää 75 vuotta! Juhlan kunniaksi klassikkotarina Peppi viettää syntymäpäiviä ilmestyy värikkäänä kuvakirjana, jonka tuotoista osa lahjoitetaan pakolais- ja maahanmuuttajatyttöjen hyväksi.

Kukaan ei osaa viettää yhtä hauskoja syntymäpäiviä kuin Peppi! Tommi ja Annika saavat kutsun Pepin juhliin, jossa ahmitaan ensin herkkuja ja leikitään sitten hauskoja ja jännittäviä leikkejä. Kirjassa on mukana juhlaekstroina Pepin lettukakun resepti ja synttärileikkivinkkejä.

Peppi viettää syntymäpäiviä -kirja on osa kansainvälistä Pippi of Today -kampanjaa. Jokaisesta vuoden 2020 aikana myydystä painetusta kirjasta lahjoitetaan 1 euro ja äänikirjasta 10 senttiä pakolais- ja maahanmuuttajatyttöjen hyväksi tehtävään työhön. Kampanja toteutetaan yhteistyössä Astrid Lindgren Companyn ja Pelastakaa Lapset ry:n kanssa.
Ruotsalainen Astrid Lindgren (1907-2002) on maailman luetuimpia lastenkirjailijoita. Tarinat maailman vahvimmasta tytöstä Peppi Pitkätossusta kuuluvat hänen suosituimpaan tuotantoonsa. Tanskalainen Ingrid Vang Nyman (1916-1959) on kuvittanut kaikki Lindgrenin Peppi-tarinat ja -sarjakuvat.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510452486
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lasten kuvakirjat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.