Lätkä-Lauri ja räpylän henki

Lipasti, Roope

Menevää luettavaa nuorille urheilijoille!

Helppolukuinen, vauhdikas ja runsaasti kuvitettu Lätkä-Laurin oma kirjasarja alkaa. Lukupalat-kirjoista tuttu Lätkä-Lauri selvittää, onko hänen räpylässään enää taikaa.

Lätkä-Lauri on aina loistanut joukkueensa maalivahtina, mutta uudessa seurassa ykkös- ja kakkosmaalivahdin paikasta syntyy kilpailu. Ihmeräpylän taikavoimillekin nauretaan ja Lauri heittää räpylän nurkkaan. Samalla sekunnilla valot sammuvat jäähallista ja pukuhuoneessa tapahtuu kummia! Onko räpylän henki suuttunut?

Lätkä-Lauri -kirjoja on helppo ja hauska lukea. Joka sivulla on sopivasti tekstiä ja vitsikäs värikuvitus. "Lätkä-Laurin jääkiekkokirja on kuin lukisi Aku Ankkaa, Tatua ja Patua sekä Mauri Kunnasta samalla kertaa." - Mari Viertola, Turun Sanomat

Kirjailija Roope Lipasti ja kuvittaja Harri Oksanen ovat itsekin olleet joskus lätkää pelaavia pikkupoikia. He ovat tehneet yhdessä jo neljä Lätkä-Lauri kirjaa Lukupalat-sarjaan sekä humoristisen tietoteoksen Lätkä-Laurin jääkiekkokirja (2019).

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510452448
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: L84.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lasten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.