Mitä tapahtuu huomenna lukemiselle?

Auvinen, Suvi

Lukemisen suosio harrastuksena on laskusuunnassa, kansalaisten lukutaito heikkenee, viestinnän uudet muodot korvaavat tekstin.

Tässä kirjassa tarkastellaan lukemisen perinteitä ja uusia suuntauksia, sen merkitystä yksilölle ja yhteiskunnalle. Mikä on lukemisen rooli ihmisten välisessä kanssakäymisessä? Miten lukeminen kehittää aivoja ja ajattelua? Millainen rooli monimediaisuudella tai äänikirjojen voimakkaasti kasvavalla suosiolla on lukemisen tapojen muutoksessa? Vaikka uudet mediat vaativat uudenlaisia viestintätaitoja, tarkoittaako se välttämättä sitä, että nykymuotoisen lukemisen tulevaisuus on uhattuna?

Mitä tapahtuu huomenna lukemiselle? kokoaa kannanottoja lukemisen harrastajilta ja ammattilaisilta, tutkimusta, kritiikkiä ja tulevaisuudennäkymiä. Kirjoittajat kutsuvat lukijan pohtimaan, mitä lukeminen merkitsee sellaisena kuin olemme sen oppineet ja sellaisena miksi se saattaa olla muotoutumassa.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510451830
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.