Kolme neljästä (Hercule Poirot)
Ei saatavilla

Kolme neljästä (Hercule Poirot)

Hannah, Sophie

"Hannahin paras Poirot-romaani tähän mennessä."
Sunday Express

Maailman rakastetuin etsivä Hercule Poirot harjoittaa pieniä harmaita aivosolujaan 1930-luvun Lontoossa. Joku syyttää ihmisiä murhasta - Hercule Poirotin nimissä!

Mestarietsivä Poirot yllätetään eräänä päivänä, kun hänen ovensa takana seisoo äkäinen nainen. Nainen vaatii tietää, miksi Poirot on lähettänyt hänelle kirjeen, jossa häntä syytetään Barnabas Pandyn murhasta - mies kun on hänelle täysin tuntematon. Myöskään Poirot ei ole koskaan kuullut Barnabas Pandystä. Kun käy ilmi, että kolme muuta ihmistä on saanut samanlaisen kirjeen Poirotin nimissä, on kyseessä todellinen mysteeri.

Kuka on kirjeiden takana? Ja mikä vielä oleellisempaa, kuka on Barnabas Pandy ja onko hänet todella murhattu?

Brittiläinen Sophie Hannah (s. 1971) on niittänyt kansainvälistä mainetta psykologisilla jännäreillä, joita on käännetty yli 30 kielelle, televisioitu ja palkittu. Lisäksi hän on Agatha Christien perikunnan siunauksella ja tiukasti dekkarikuningattaren kultakauden hengessä kirjoittanut uusia Hercule Poirot -mysteerejä, jotka ovat löytäneet paljon faneja ympäri maailmaa. Nimikirjainmurhat ilmestyi vuonna 2014 ja Suljettu arkku 2016. Hannah kertoo olleensa Christien vannoutunut ihailija viisivuotiaasta lähtien ja saaneensa tältä paljon vaikutteita.

 

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510448403
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.