Rosmariini: Mättömadon salaisuus

Supinen, Miina

”Oletteko te hölmöt ottaneet Mättömadon laivaan?” 

Lukupaloista tutun Kokkiklubi-sarjan henkilöhahmot loikkaavat keittiönoita Rosmariinin johdolla entistä hulvattomampaan fantasiaseikkailuun! Sarjakuvasta ja animaatiosta ammentava uusi vauhdikas sarja iskee Neropattien ja Olgan ystäviin. 

Keittiönoita Rosmariini matkaa vadelmalimujoessa pullalaivalla kohti Kumariaa mukanaan Kokkiklubi-sarjasta tutut Madeleine, Michelin, Slaissi ja Bebe. Tosin matka tyssää heti alkuunsa, kun laivaan salakuljetettu toukka alias Mättömato ahmii pullalaivan palasiksi. Alkaa päätön seikkailu täynnä futaavia kentaureja, puhuvia pilviä ja ilmarosvoja. Onnistuuko Rosmariini päihittämään pippurimyllyllään ilkeän muurahaiskuningattaren ja muut matkan vitsaukset? 

Uusi alakoululaisille suunnattu sarja on täynnä hullunkurista fantasiaa ja lyömätöntä huumoria. Välillä teksti villiintyy Anni Nykäsen hilpeäksi sarjakuvaksi ja Miina Supinen räjäyttelee puhekuplia nasevalla sanailullaan. 

Kirjailija, käsikirjoittaja Miina Supinen (s. 1976) ja kuvittaja, sarjakuvataiteilija Anni Nykänen (s. 1983) ovat energinen tekijäkaksikko, jolta on aiemmin ilmestynyt kolme hullunhauskaa Kokkiklubi-kirjaa.  

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510447574
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: L84.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lapset uusi

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.