Gargantis

Taylor, Thomas

Jokin salaperäinen ja mahtava on heräämäisillään Aaverannan vesissä.

Gargantis palaa Malamanterin maailmaan ja tarjoaa saman poikkeuksellisen kutkuttavan lukukokemuksen Harry Potter -kirjojen hengessä.

Herbie Sitrus ja Orvokki Parma jatkavat uhkarohkeita mutta tuloksekkaita tutkimuksiaan mystisessä merenrantakaupungissa. Aaverantaa riepottavat toinen toistaan hurjemmat talvimyrskyt ja on syytä epäillä, ettei niiden alkuperä ole tästä maailmasta. Onko legendaarinen Gargantis tulossa etsimään aarrettaan ja sitä raukkaa, joka sen alun perin vei?

Sarjan ensimmäisestä osasta sanottua: "Malamanteri ei jäljittele J. K. Rowlingia, vaikka Jenni Hanniverin kirja-apteekki ja sen mekaaninen merenapina, joka sylkee ulos kirjareseptejä, ansaitsisi kyllä myyntipaikan Viistokujalta. Mieluumminkin Taylorin mielikuvitus tuottaa samanlaisen poikkeuksellisen kutkuttavan lukukokemuksen." - Alex O’Connell, THE TIMES

Thomas Taylor on brittiläinen kirjailija ja taiteilija, joka muistetaan mm. ensimmäisen Harry Potter -kirjan kannen kuvittajana. Malamanteri aloitti trilogian, tarina-aarrearkun, jossa salaisuudet ja legendat huuhtoutuvat unohtumattoman merenrantakylän rannoille.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510447468
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: N84.2
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.