Lätkä-Lauri ja kaukalon kovis

Lipasti, Roope

Lätkä-Lauri isossa kaukalossa!

Lätkä-Lauri kokeilee siipiään isomman seuran edustusjoukkueessa. Siellä pelataan kovaa, eikä ihan kaikilla ole reilut pelisäännöt hallussa.

Kaupungin tunnetuin jääkiekkoseura etsii pelaajia edustusjoukkueeseensa. Lätkä-Lauri kavereineen lähtee näyttämään taitojaan. Veeti veikkaa, että paikalla voi olla myös NHL:n kykyjenmetsästäjä. Katsomossa onkin outo mies, jolla on aurinkolasit ja iso parta. Onkohan hän pelaaja-agentti? Lätkä-Lauri joutuu kuitenkin keskittämään kaiken tarmonsa isokokoiseen poikaan, joka yrittää häätää pienemmät pois kaukalosta epäreiluin konstein.

Lätkä-Lauri on seikkaillut aiemmin jo kolmessa helppolukuisessa Lukupalat-kirjassa: Lätkä-Lauri ja ihmeräpylä, Lätkä-Lauri ja haamupelastus sekä Lätkä-Lauri ja tautinen turnaus.

Kirjailija Roope Lipasti ja kuvittaja Harri Oksanen ovat itsekin olleet joskus lätkää pelaavia pikkupoikia. He ovat tehneet yhdessä myös hauskan tietoteoksen Lätkä-Laurin jääkiekkokirja (2019).

Kustantaja: WSOY
Sidosasu:
ean: 9789510446386

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.