Minä jaksan tämän päivän (kirja)
Ei saatavilla

Minä jaksan tämän päivän (kirja)

Hirvonen, Elina

Turvattomuutta ja toivoa. 

”Alkuun en itsekään tiennyt, ettei lapsuuteni ollut, kuten muilla. En ymmärtänyt, ettei se kaikki ollut ok. Eivät tilannetta ymmärtäneet, tai uskoneet, myöskään aikuiset ympärilläni. He kaikki uskoivat isääni.” Nimimerkki Perhonen

Tässä kirjassa tarinansa kertovat nuoret, joilla on omakohtainen kokemus lastensuojelusta. Jokainen tarina on erilainen, mutta kaikilla kirjoittajilla on takanaan kokemuksia, joita ei lapsen tulisi kohdata. Silti he ovat ponnistaneet eteenpäin kohti itsensä näköistä elämää. 

 

Tekstit ovat syntyneet Lastensuojelun Keskusliiton järjestämissä, Elina Hirvosen vetämissä työpajoissa, joissa nuoret ovat käyneet läpi omakohtaisia kokemuksiaan kirjoittamalla. 

Kirjailija ja elokuvantekijä Elina Hirvonen sekä viestintäpäällikkö Juuli Hurskainen Lastensuojelun Keskusliitosta ovat koonneet nuorten tarinat yhteen ja toimittaneet kirjaksi.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510446034
Ilmestymisvuosi: 2019
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Kasvatus ja koulu

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.