Vanessa

Russell, Kate Elizabeth

#Metoo-ajan Lolita, joka pakottaa reagoimaan

Tummissa vesissä liikkuva, ravisuttava esikoisromaani, joka peilaa armottomasti yhteiskuntamme muuttumista.

2000. Älykäs, kunnianhimoinen ja jo kovasti aikuisuutta tavoitteleva Vanessa rakastuu 42-vuotiaaseen englanninopettajaansa niin kuin vain 15-vuotias tyttö voi rakastua. He aloittavat suhteen, jossa mikään ei ole vain mustaa tai valkoista.

2017. #Metoo-liike räjähtää maailmalla. Vanessan entistä opettajaa syytetään sopimattomasta käytöksestä. Vanessa ei tiedä pysyäkö hiljaa ja siinä uskossa, että kaikki tapahtui hänen omasta tahdostaan vai uskaltautuako katsomaan menneisyyden tapahtumia kriittisesti. Mutta miten Vanessa voisi kieltää ensirakkautensa? Onko edes mahdollista, että mies, jota hän rakasti - ja joka väitti palvovansa vain häntä - olikin jotain ihan muuta?

"Vanessa on ainutlaatuinen saavutus - jännityksen ja tunnelman luomisen mestariteos, joka pitää lukijan tiukasti otteessaan ja sekä kauhistuttaa että liikuttaa... Russell kertoo äärimmäisen ymmärtäväisesti, tarkasti ja riipaisevasti Vanessan kamppailusta nähdäkseen oman tarinansa tragediana, joka se todellakin on."

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510444849
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 5
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.