Tulevaisuuden arabi 4

Sattouf, Riad

Ajankohtaisen Lähi-itä-kronikan käänteentekevä osa.

Ranskalais-syyrialaisen Riad Sattoufin maailmanmenestyssarja jatkuu. Sarjakuvaromaanin neljäs osa kertoo Riad-pojan elämästä 9–14-vuotiaana, jolloin kahden kulttuurin välillä taiteilevan perheen elämä mullistuu.

Tulevaisuuden arabin neljännessä, edellisiä paljon laajemmassa osassa nuoren Riadin vanhempien välit myrkyttyvät lopullisesti. Syyrialainen isä on ottanut vastaan lehtorinviran Saudi-Arabiasta, ja sinne ranskalainen äiti ei enää taivu muuttamaan. Isovanhempien luona Bretagnessa ranskalaistuneen Riadin on entistä vaikeampi sulattaa edes lomamatkoja vanhoillisten sukulaisten luo Syyriaan. Suvun perinteiden painama isä puolestaan etääntyy perheestään yhä kauemmas ja turvautuu lopulta epätoivoiseen ratkaisuun…

Riad Sattouf (s. 1978) varttui Libyassa, Syyriassa ja Ranskassa. Liki kaksi miljoonaa kappaletta myynyt omaelämäkerrallinen Tulevaisuuden arabi -sarja on julkaistu 21 kielellä ja palkittu moninkertaisesti.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510443583
Ilmestymisvuosi: 2019
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.