Kuin satua

Steel, Danielle

Romantiikan kuningatar tarjoilee pirskahtelevan hedelmäisen rakkaustarinan!

Täydellisen rentoutumisen resepti: torkkupeitto, viinilasi ja Danielle Steel - romanttinen tuhkimotarina Kalifornian viinitiloilta.

Camille on kasvanut idyllisessä ympäristössä Kalifornian Napa Valleyssa perheensä paahteisella viinitilalla. Hänen vanhempansa ovat edelleen onnellisesti naimisissa, kunnes satu päättyy yllättäen hänen äitinsä kuolemaan. Surun murtama isä on helppo saalis ranskalaiselle, rahanahneelle kreivittärelle. Camille huomaa kauhukseen, että tuo nainen haluaa hänen pahaksi äitipuolekseen, ja että hänen täytyy taistella perheensä perinnön puolesta. Vaikeuksien keskellä alkaa kuitenkin myös humalluttava rakkaustarina...

Danielle Steel (s. 1947) on maailman suosituimpia viihdekirjailijoita: hänen teoksiaan on myyty yli 650 miljoonaa kappaleita ja hänellä on yli miljoona Facebook-fania. Viidesti avioitunut Steel on yhdeksän lapsen äiti. Hän asuu vuoroin San Franciscossa ja vuoroin Pariisissa ja tekee hyväntekeväisyyttä mm. lasten, kodittomien ja mielenterveyshäiriöisten hyväksi.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510441916
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.