Hemulin kasvio

Kirja nykyisille ja tuleville luontoharrastajille

Tutki kasveja ja opi Suomen luonnosta Hemulin innoittamana. Hemulimaisen tarkasti piirretyt kasviaukeamat ja kiinnostavat anekdootit tekevät kirjasta inspiroivan kasviopuksen kaikenikäisille!

Tutustu Suomen yleisimpiin kasveihin Hemulin opastuksella. Etsi, poimi ja talleta kirjaan myös oman pihan, lähiniityn ja -metsän kasveja.

Hemulin kasviossa on kiinnostavaa kasvitietoa ja klassiset piirroskuvat noin sadasta Suomessa yleisestä kasvista. Tiesitkö, että saniaiset tuovat itiöterveisensä aina dinosaurusten ajoilta asti? Tai että sammaleilla on pikkuruiset juurtumahapset juurien sijaan? Kirjassa tulevat tutuiksi erilaiset metsätyypit ja muut biotoopit, jotka on koottu aukeamille vanhojen opetustaulujen tyyliin. Mukana on myös ohjeet kasvien prässäämisestä ja taltioimisesta sekä tyhjiä aukeamia omia kasviaarteita varten. Kasvio on kuvitettu Tove Janssonin originaalipiirroksin. Kuvankauniin kirjan kansissa on nauhat, joilla kasvion saa solmittua kiinni.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510439142
Kirjastoluokka: 57
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lasten kuvakirjat

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.