Vain yksi yö

Ahrnstedt, Simona

MITÄ VÄLIÄ ON YHDELLÄ YÖLLÄ?

Ruotsin romantiikkakuningatar Simona Ahrnstedt osaa yhdistää aistillisen suhteen ja bisnesjuonittelut kihelmöiväksi jännitteeksi. Luottamus on kaiken a ja o häikäilemättömässä bisnesmaailmassa. Kuka sen tietäisi paremmin kuin yritysvaltaaja David Hammar. Armoton. Pahamaineinen. Voittamaton. Hammar on liikkeellä kaapatakseen tärkeimmän investointikohteensa koskaan: Investumin. Vuosien taktikoinnin jälkeen kaikki on nyt valmista: hän tarvitsee aristokraattisesta perheyrityksestä puolelleen vain yhden - Natalia De la Gripin.Natalia on upea, säkenöivän älykäs bisnesnainen, joka pärjää miesten maailmassa. Hän tarttuu Davidin lounaskutsuun, vaikka tietää että mies on rikas, vaarallinen ja vailla moraalia. Pian Natalia tajuaa myös, miten syvästi vaurioitunut David on.Vetovoima on heti vahva ja samalla mahdoton. Vain yksi yö johtaa suhteeseen, jossa paljastuu järkyttäviä salaisuuksia ja joka herättää perheiden väliset vanhat kaunat. Natalian ja Davidin on kohdattava syvimmät ja sisimmät pelkonsa ja halunsa.

"Vain yksi yö on seksikäs, älykäs ja kerta kaikkiaan ahmittava. Henkeäsalpaava - alusta loppuun."Bestsellerkirjailija Tessa Dare"Vastustamaton tarina jossa on sykettä ja sydäntä."Bestsellerkirjailija Sandra Brown

 

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510438725
Ilmestymisvuosi: 2018
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.