Veitola (pokkari)

Veitola, Maria

Girls meets Sex and the City. Veitolan tekstien avoimuus antaa vertaistukea niin ura- ja parisuhdevalintojaan poteville parikymppisille kuin niille nelikymppisille, jotka näkevät Marian vaiheissa oman aikuistumisensa kaaren.

Miten syömishäiriön kanssa painiskelleesta nuoresta naisesta tuli aikuinen, jonka ulkonäön ruotiminen tuntuu välillä olevan koko kansan huvia? Miten naisesta, joka oli vuosia kaikkien lapsettomuuden valinneiden suomalaisnaisten idoli, tuli liki nelikymppisenä äiti? Miten nainen, joka kärsii kroonisesta migreenistä, on pystynyt luomaan menestyvän työuran, joka vaatii ympäripyöreitä päiviä ja pomopaikan vastuut? Marian tarina antaa vertaistukea jokaiselle: sekä niille parikymppisille, jotka potevat ura- ja parisuhdevalintojaan ja vielä miettivät, mitä haluavat elämällään tehdä, että niille nelikymppisille, jotka näkevät Marian vaiheissa oman aikuistumisensa kaaren. Marian avoimuus ja kaunistelematon tapa kertoa elämästään on valtavan harvinaista herkkua. Hän uskaltaa tuoda kipeätkin kohdat esille, sillä hän tietää, miten paljon tukea saa siitä, kun tietää, ettei ole yksin.

Veitola on kuin kauan kadoksissa ollut sisko. Hänessä on paljon samaa kuin itsessä, mutta hän on silti aivan erilainen. Hänen tapaamistaan odottaa ja samalla sairaalloisesti jännittää. Hänet tuntee, mutta samalla hän on täysin tuntematon. Veitolalla on monet kasvot, mutta mitä me hänestä todella tiedämme? Maria on televisiotoimittaja ja käsikirjoittaja. Kolumnisti ja vapaa kirjoittaja. Tyylimuusa ja naapurintyttö. Yleisön riepottelema räsynukke ja median jalustalle nostama fashionista. Kadehdittu ja kauhisteltu. Karismaattinen ja vahva, herkkä ja haavoittuva. Veitolassa Maria on tätä kaikkea. Luvassa on vahvaa tekstiä kipupisteitä väistämättä.

 

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510438718
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Tietopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.