Caminosaari
Ei saatavilla

Caminosaari

Grisham, John

RÖYHKEÄ RYÖSTÖ YLIOPISTOLLA - KALLIIT KÄSIKIRJOITUKSET KATEISSA!

Princetonin yliopiston kirjaston kassaholvista varastetaan ovelasti viisi F. Scott Fitzgeraldin alkuperäistä romaanikäsikirjoitusta. Vaikka kaksi viidestä varkaasta saadaan melko nopeasti kiinni, ryöstösaalis katoaa jälkiä jättämättä.

Caminosaarella Floridan edustalla pitää majaa kirjailijayhteisö, joka kokoontuu paikallisen kirjakauppiaan Bruce Cablen luona. Bruce on erikoistunut harvinaisiin ensipainoksiin ja käsikirjoituksiin, joista keräilijät ovat valmiita maksamaan huikeita summia. Kalleimmillaan kirja-aarteet kuitenkin ovat silloin, kun ne maksavat ihmishenkiä.

Nuori kirjailija Mercer Mann pestataan etsimään varastettuja, mittaamattoman arvokkaita käsikirjoituksia, joiden epäillään olevan Caminon lomasaaren kirjakauppiaan hallussa. Mercer saa pian huomata, että harvinaisten kirjojen pimeillä markkinoilla liikkuu huimia summia - ja rahaa seuraa tunnetusti vaara.

 

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510438602
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.