Frantsila. Luonnon kotiapteekki
Ei saatavilla

Frantsila. Luonnon kotiapteekki

Raipala-Cormier, Virpi

Luonnonmukaisesti terve ja kaunis!

Opi keräämään, valmistamaan ja käyttämään luonnonlääkkeitä! Luontoäidin kotiapteekin uudistettu, nelivärinen laitos esittelee kattavasti kasvilääkintää ja luontaishoitoja. Ohjeet perustuvat perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen ja kasvilääkintään. Lisäksi tietoa aromaterapiasta ja homeopatiasta.

Frantsilan yrttitilan perustaja Virpi Raipala-Cormier on suomalaisen kansanlääkinnän sanansaattaja. Ihmisen kokonaisvaltainen hoitaminen ja luonnonmukainen ja kestävä elämäntapa ovat Raipala-Cormierin pääperiaatteita. Frantsila Luonnon kotiapteekki -kirjassaan hän antaa kattavasti ja maanläheisesti ohjeita kasvilääkintään ja luontaishoitoihin. Ohjeet perustuvat perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen ja kasvilääkintään, mutta niihin on lisätty tietoa aromaterapian, homeopatian ja kukkaterapian käytöstä.

Kirja esittelee rohtokasvien historiaa ja käyttöä kansanlääkinnässä, yrttien keräämistä ja niiden valmistamista rohdoiksi, ja siitä löytyy perustiedot yleisimmin käytetyistä rohtokasveista, niiden vaikuttavat aineet ja käyttötavat rohtoina.

Agronomi Virpi Raipala-Cormier perusti Frantsilan Luomuyrttitilan tavoitteenaan edistää yrttitietoutta, luonnonmukaista viljelyä ja terveitä elämäntapoja. Frantsila on ollut yli kolme vuosikymmentä ihmistä ja luonnon tasapainoa auttamaan pyrkivä, eettinen perheyritys.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510438237
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 59.34

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.