Onnenkepparit: Kadonnut raippa
Ei saatavilla

Onnenkepparit: Kadonnut raippa

Jalo, Marvi; Jalo, Merja

Jännitystä keppihevostallilla!

Onnenkepparit-sarjan toisessa osassa rakennetaan keppihevosille esteitä ja nautitaan kisatunnelmasta – mutta välillä tallilla syntyy myös kiistaa.

Keppihevostyttöjen ratsut Hurja-Humma, Amietta, Onnentähti ja Prinsessa asuvat kaikki sovussa Olivian tallissa. Nyt ystävykset rakentavat keppihevosille oikeita esteitä ja järjestävät estekilpailun. Valpuri sonnustautuu kisaan parhaimpiinsa ja uusi, kimalteilla koristeltu raippa kruunaa kisa-asun. Mutta kilpailun jälkeen raippaa ei näy enää missään!

Kadonnut raippa jatkaa suosittujen heppakirjailijoiden Onnenkepparit-sarjaa, jossa on Reetta Niemensivun vauhdikas ja söpö kuvitus. Sarjan avausosa Olivia ja Onnentähti (2018) oli Runeberg Junior -palkintoehdokkaana.

Merja ja Marvi Jalo ovat kirjailijasisarukset, jotka ovat kirjoittaneet yhdessä ja erikseen useita suosittuja hevos- ja koirasarjoja, kuten Jesse –koirakirjat sekä Nummelan ponitalli –hevoskirjat.

Reetta Niemensivu on lastenkirjakuvittaja ja sarjakuvataiteilija, joka on kuvittanut mm. Henna Helmin IceLove- ja Bella-sarjoja.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510437995
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: L84.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lasten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.