Miten saan ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa

Carnegie, Dale

KUUSI TAPAA SAADA IHMISET PITÄMÄÄN SINUSTA. kAKSITOISTA TAPAA SAADA IHMISET AJATTELEMAAN NIIN KUIN SINÄ. YHDEKSÄN TAPAA MUUTTAA IHMISIÄ ÄRSYTTÄMÄTTÄ HEITÄ.

Tämä suhdetoimintaoppaiden ajaton bestseller tarjoilee todistetusti toimivan reseptin vuorovaikutustaitojen kehittämiseen ja niiden hyödyntämiseen liikeneuvotteluissa, palkkaväännöissä, työnhaussa - tai kotona.

Busineskouluttajaguruna ja kirjailijana tunnettu Dale Carnegie uskoi, että menestys on seurausta hyvistä kommunikointitaidoista: emme ole loogisesti, vaan tunteella ajattelevia olentoja. Toinen on saatava tuntemaan itsensä arvostetuksi, ei manipuloiduksi. Carnegie kirjoitti täsmälleen samalla tavoin kuin koulutti - eloisasti, tuttavallisesti ja terävästi. Klassikkogurun opetukset pätevät niin autokaupassa kuin tämän päivän some-todellisuudessakin.

"...kyky käsitellä ihmisiä on yhtä hyvin ostettavissa kuin sokeri tai kahvi. Ja siitä kyvystä minä maksan enemmän kuin mistään muusta auringon alla." - John D. Rockefeller

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510437421
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: T14.8
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Tietopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.