Jali ja suklaatehdas

Dahl, Roald

Tervetuloa kaikkien aikojen suklaaseikkailuun!

Nyt uutena suomennoksena: Tim Burtonin elokuvanakin tuttu, Roald Dahlin riehakas tarina Jalin visiitistä maailman huikeimpaan suklaatehtaaseen.

Willy Wonkan kuuluisa suklaatehdas avaa viimeinkin ovensa yleisölle! Vain viisi onnekasta lasta saa kutsun tutustumaan sen saloihin. Ja voittajat ovat: äärimmäisen lihava poika jonka harrastus on syöminen, hemmoteltu pikkuprinsessa joka tanssittaa vanhempiaan täysin pillinsä mukaan, vähä-älyinen purkanjauhajatyttö jolla on maailman nopeimmat leuat, lelupistoolia heilutteleva, tv:n orjuuttama gangsterinalku – sekä Jali, rehellinen ja ystävällinen sankarimme, rohkea kunnon kaveri, joka on valmis elämänsä hurjimpaan seikkailuun!

Roald Dahl (1916–1990) oli brittiläinen vakooja, hävittäjälentäjä, suklaahistorioitsija ja keksijä. Hän oli myös kirjailija, joka tunnetaan muun muassa teoksistaan Jali ja suklaatehdasMatildaIso kiltti jätti ja Kekseliäs kettu.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510437278
Ilmestymisvuosi: 2019

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.