Tiltu ja Lettu - Joulujupakka

Viinikainen, Taru

Lastenkirjasarjan talvisen riemukas jatko-osa! 

Kun siskokset Tiltu ja Lettu sekä puutarhatonttupoppoo valmistautuvat joulunviettoon, syntyy jos jonkinlaista tohinaa ja kommervenkkiä.

Tiltu ja Lettu ovat kekseliäät sisarukset, joiden matka tuumasta toimeen on lyhyt. Tytöt ovat keskellä kiihkeintä joulunodotusta, kun perheen kissa, Lenni Keinonen, katoaa. Jäljet johtavat leikkimökkiin, jossa talvehtii pertinjuntti - tyttöjen puutarhatonttua muistuttava ystävä. Tämä sanavalmis ja suututtavan omahyväinen tontunpätkä tovereineen on järjestänyt tytöille taas varsinaisen jouluhötäkän.Kirjasarja herätti lukijoiden ihastuksen jo avausosallaan Tiltu ja Lettu - Leikkimökin asukas (2017). ”Viinikainen kirjoittaa hauskasti ja älykkäästi. -- Kielellisesti teos sujahtaa heti mukaan tämänhetkisen kotimaisen lastenkirjallisuuden kärkijoukkoihin. ”–Lukuloikka-blogi

Taru Viinikainen (s. 1983) on ammatiltaan äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja. Tiltu ja Lettu - Leikkimökin asukas on hänen esikoisteoksensa. 

Oili Kokkonen (s. 1983) on kuvittaja ja taidekäsityöläinen, jonka sympaattinen ja värikylläinen kuvitus tavoittaa osuvasti Tiltun ja Letun maailman. ”Oili Kokkosen värilliset kuvat ovat kuin karkkeja ja kruunaavat kokonaisuuden, enkä ihmettele, että kirja on saanut huomiota.” –Viherjuuria-blogi

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510434239
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.