Syntitaakka (pokkari)
Ei saatavilla

Syntitaakka (pokkari)

Ohlsson, Kristina

Syntitaakka on odotettu, kuudes Fredrika Bergman -jännitystarina Miestä on ammuttu rintaan.

Hän lojuu nojatuolissa takkatulen loimeessa. Kuolleena. Mutta miksi ihmeessä hänellä on pikkusormessaan tyttärensä vihkisormus? Toisella puolen kaupunkia hautausurakoitsija etsii veljeään. Veljeä, jota kukaan muu ei tunnu kaipaavaan ja joka pahimmassa tapauksessa on lopullisesti menetetty. Samaan aikaan perheenäiti yrittää pitää tilannetta jotenkin hallinnassa miehensä muuttuessa päivä päivältä vaarallisemmaksi. Aika käy vähiin ja naisen on yhä vaikeampaa suojella itseään ja lapsiaan.

Siviilitutkija Fredrika Bergman ja rikospoliisi Alex Recht oivaltavat tapausten yhteydet ja heidät vedetään mukaan tapahtumien pyöritykseen jossa vanhat synnit palaavat muistuttamaan itsestään. Joku tahtoo oikaista vääryyksiä ja jättää Alexille nimettömiä viestejä. Mutta kuka? Rikoksentekijä näyttää aina olevan askelen edellä. Syntitaakka on intensiivinen ja jännittävä rikosromaani, jossa kaikki mikä kerran kätketään palaa vielä päivänvaloon.

"Kukaan ei luo kiehtovampia juonikuvioita kuin Ohlsson. Kerta kaikkiaan briljanttia." - Maj Sjöwall (Beck-dekkarisarjan kirjoittaja)

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510433232
Ilmestymisvuosi: 2018
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.