Islantilainen kodinonni - Perhe-elämää viikinkien malliin

Rämö, Satu

Islantilaiset rakastavat tehdä lapsia.

Islannissa asuu tilastojen mukaan yksi maailman tasa-arvoisimmista kansoista. Islantilainen kodinonni näyttää, kuinka tilanteeseen on päästy. Satu Rämön tarinat kotimaastaan kertovat hurmaavia esimerkkejä perhe-elämästä, joka on sopiva sekoitus hetkessä elämisen taitoa, anarkiaa ja valtion masinoimia tasa-arvotekoja.

Yhteiskunta ohjaa isät jäämään kotiin hoitamaan pieniä lapsiaan. Aivan kaikkea sanelua ei kuitenkaan hyväksytä: lastentarhanopettajien puuttumista lasten ulkovaatevalintoihin vanhemmat eivät katso hyvällä. Arki tuulen pieksemällä ja jäätikön peittämällä laavasaarella otetaan rennosti. Lapset ovat tervetulleita ravintoloihin siinä missä aikuisetkin, koulun jälkeen pelataan menestyksekkäästi jalkapalloa ja päiväkodeissa lapset nauttivat joka päivä ennen kotiin lähtöä "eftirmiddagskaffið" eli iltapäiväkahvit.

KTM, kirjailija Satu Rämö on tunnettu kirjoistaan Islantilainen voittaa aina ja Unelmahommissa sekä Salamatkustaja-blogistaan. Hänellä on islantilaisen aviomiehensä kanssa kaksi lasta ja koti Reykjavíkin keskustassa. Islantilaisten lapsiperhevuosien jälkeen hän on vakuuttunut siitä, että islantilainen perhe-elämä tekee elämästä hauskempaa ja yhteiskunnasta paremman paikan kaikille.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510430637
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 43.4
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Maat:Pohjoismaat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen5
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.