Pikku naisia (pokkari)
Ei saatavilla

Pikku naisia (pokkari)

Alcott, Louisa May

IHASTUTTAVA KLASSIKKO

Kuusitoistavuotias isosisko Meg on vaalea ja pehmeän pyöreä. Vuotta nuorempi Jo on varsamaisen hontelo ja luonteeltaan kulmikas. Beth, jota isä kutsuu "Pikku Tyveneksi", leikkii onnellisena omissa oloissaan. Ja nuorin, sinisilmäinen Amy, on erittäin tärkeä henkilö - ainakin omasta mielestään. Neljän siskoksen lisäksi Marchin perheeseen kuuluu rintamalla oleva isä sekä äiti, tyttöjen mielestä maailman ihanin nainen, vaikka käyttääkin vanhamuotista hattua Perheen koti on hieman rappeutunut mutta viihtyisä vanha talo, mainio paikka näytelmien esittämiseen, piirtämiseen, laulamiseen ja kaikenlaiseen ilonpitoon. Komeassa naapuritalossa asuu ankaran isoisän vartioima "Laurencen poika", jolla on tärkeä osa tyttösten elämässä koko romaanin ajan.

Louisa M. Alcott kirjoitti rakastetun klassikko-romaaninsa yli sata vuotta sitten. Vielä nykyään uudet lukijat tempautuvat teoksen taikapiiriin ja lumoutuvat neljän sisaruksen kiehtovasta, hauskasta, haikeasta lapsuuden ja neitoiän maailmasta.

 

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510428061
Ilmestymisvuosi: 2017
Kirjastoluokka: T842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.