Himoshoppaajan sisko (pokkari, uusi)
Ei saatavilla

Himoshoppaajan sisko (pokkari, uusi)

Kinsella, Sophie

Himoshoppaaja-sarjan neljäs osa!

Ylittämättömän hauska himoshoppaaja on täällä taas! Ja yllätys, yllätys: hänellä on sisko. Becky innostuu, kunnes tapaa uuden sukulaisensa ja kokee elämänsä järkytyksen. Becky Brandon, tuo ihanan inhimillinen tuhlari, on juuri palannut 10 kuukauden häämatkalta, jolta tuli taas ostettua jotain pientä, noin kahden rekkalastillisen verran. Kotiinpaluun ankeutta pinkaisee piristämään uskomaton uutinen: Beckyllä on sisko! Loistavaa! Upeaa! Joku joka on samanlainen kuin hän. Joku jonka kanssa voi tyhjentää vaateliikkeitä, ostella kenkiä, käydä kauneushoitolassa Becky on innoissaan, aina siihen asti kunnes tapaa uuden sukulaisensa - ja kokee elämänsä järkytyksen. Ei kai voi olla niin, että Becky Bloomwoodin kauan kadoksissa ollut sisar vihaa shoppailemista?

Neljännessä Himoshoppaaja-kirjassa sisarus- ja tavararakkauden välillä tasapainotteleva Becky järjestää itsensä taas monenlaiseen liemeen, soppaan ja keitokseen.

Sophie Kinsella (oikealta nimeltään Madeleine Wickham, s. 1969, Lontoo) on englantilainen bestsellerkirjailija. Ennen kirjailijaksi ryhtymistään hän opiskeli Oxfordissa ja toimi taloustoimittajana. Kinsella tunnetaan huippusuosituista chick lit -romaaneistaan ja erityisesti Himoshoppaaja-sarjastaan.

 

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510426951
Ilmestymisvuosi: 2017

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.